Κατηγορία : Real Estate Author : ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για Χώρους Επαγγελματικής Δραστηριότητας στην ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Κατηγορία : Real Estate Author : ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε./ΔΟΑΕΣΜ

Ανακοίνωση Παράτασης Προθεσμίας Υποβολής Προσφορών

Κατηγορία : Real Estate Author : ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε./ΔΟΑΕΣΜ

Η ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. (Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας), δέχεται έγγραφες σφραγισμένες προσφορές από τους ενδιαφερόμενους (φυσικά ή νομικά πρόσωπα), για μίσθωση ακινήτων με σκοπό την κάλυψη των αποθηκευτικών αναγκών της σε υλικά δικτύου διανομής όπως: στύλοι ξύλινοι και τσιμεντένιοι, μετασχηματιστές διανομής, καλώδια και πίνακες μέσης και χαμηλής τάσης κλπ.

Κατηγορία : Real Estate Author : ΡΟΥΛΑ ΣΑΛΟΥΡΟΥ

Στις 8.000 ευρώ «κλείδωσε» το ανώτατο ατομικό εισοδηματικό όριο που θα απαιτείται για να λάβει κάποιος επίδομα στέγασης και το οποίο συμφωνήθηκε με τους εκπροσώπους των δανειστών ως ένα από τα αντίμετρα για την περικοπή των συντάξεων από το 2019 και μετά.

Κατηγορία : Real Estate Author : ΝΙΚΟΣ ΡΟΥΣΑΝΟΓΛΟΥ

Σταθερά ανοδική ήταν η πορεία των τιμών ενοικίασης των καταστημάτων στα εμπορικότερα σημεία της Αθήνας κατά τη διάρκεια του φετινού πρώτου τριμήνου του έτους, ακολουθώντας τη θετική τάση που είχε αρχίσει να καταγράφεται από τις αρχές του 2016 και η οποία επιταχύνθηκε ακόμα περισσότερο κατά το δεύτερο μισό του έτους.

Κατηγορία : Real Estate Author : Η Καθημερινή έντυπη έκδοση

Πολλαπλάσια προβλέπεται ότι θα είναι η ροή τουρκικών κεφαλαίων για την απόκτηση ακινήτων στην Ελλάδα, μετά το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος της προηγούμενης Κυριακής στη γειτονική χώρα.

Κατηγορία : Real Estate Author : Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Στο 12,8% των δηλώσεων αυθαιρέτων ανέρχονται πλέον εκείνες που έχουν καταστεί υπερήμερες λόγω ανεξόφλητων δόσεων του προστίμου.

WISHLIST